Müjde! Akyazı’ya Dev Sağlık Kampüsü Yolda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde Akyazıya kurulan Sağlık Bilimleri Fakültesinin proje çalışmaları heyecan uyandırdı. Modern ve büyük bir sağlık kampüsü için planlamaları yapıldığı öğrenilirken olası proje için son düzenlemeler yapıldıktan sonra kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI HIZLANDI

SABÜ Sağlık Bilimler Fakültesi 60 dönümlük bir arazide inşa edilecek. Her biri 2 bin 500 metrekare taban alanlı 4 ayrı blok halinde inşa edilecek. Fakültenin toplam taba alanı 10 bin metrekare olacak. Proje etaplar halinde tamamlanacak. SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık kısa süre önce fakülteye dekan atayarak fakültenin yapılandırma çalışmalarını hızlandırmıştı.

SUBÜ, KAYMAKAMLIK, BELEDİYE İŞBİRLİĞİ

Fakültenin hayata geçirilmesi için Üniversite, Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi ile yoğun işbirliği içinde. Milletvekillerinin desteklediği çalışmalar tamamlandığında Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Akyazı sağlık turizmi alanında da öne çıkmış olacak. Akyazı’da heyecanla beklenen Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesinin ilçeye önemli katkıları olması bekleniyor.

Müjde! Akyazı’ya Dev Sağlık Kampüsü Yolda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir