Murat Boz İçin Şok İddia!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler rock şarkıcısı Teoman’ın gitaristi Levent Özer, Murat Boz’la alakalı olarak oldukça dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Uzun bir zamandır Teoman’ın gitaristliği vazifesini yapmakta olan Levent Özer, geçtiğimiz sene piyasaya sürmüş olduğu “Söyle de Bilelim” isimli albümüyle birlikte popüler seviyede bir eko getirmeyi başarmıştı. İkinci albümünü piyasaya sürmek için hazırlık aşamasında olan Özer, diğer taraftan da Teoman’la çalışmaya devam ediyor.

Teoman’la ilgili, “Abi-kardeş gibiyiz. Benimle çalışmayı seviyor. Bana baktığında benden enerji alabiliyor. Ben sahnede çok hareketliyim, eğleniyorum. Bana bakınca herhalde eski günlerini hatırlıyor” diyen Levent Özer, Teoman müziği bırakınca ise Murat Boz’la çalışmaya başlamış.

“1 sene boyunca Murat Boz’un orkestra şefi olmuştum. Sağolsunlar ilk beni kovdular. Sebepsiz yere kovuldum” diyen Özer’in bu sözleri şaşırttı.

Özer açıklamalarına şöyle devam etti: “Oradan ayrılınca Teoman’a ‘Gitarı elime alıp dünyayı mı dolaşayım yoksa oturup beste, albüm mü yapayım?’ diye sordum. ‘Beste yap, albüm yap’ dedi. Kapanıp, 30 yaşıma basmadan albüm yapacağım diye inat ettim. Doğum günüme 2 gün kala da çıktı albüm.”

Murat Boz İçin Şok İddia!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir