Mustafa Yazgan Konferansı Bu Akşam

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her biri birbirinden değerli ve anlamlı bir çok güzel esere sahip olan gazeteci Yazar Mustafa Yazgan Akyazı Belediyesi Kültürel etkinlikler kapsamında 03 Aralık Çarşamba (bu akşam) saat 19.00’da  Akyazı Belediyesi Ana hizmet binası konferans salonunda Akyazılılar ile buluşarak Yükselen Türkiye’de ideal gençlik konulu konferans verecek.

Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlardan, Türkiye’nin bir takım güçlerle başının nasıl belaya sokulmak istendiğinden ve bu belaların en başında kimlerin olduğundan, yıllarca bizleri  yanıltan ve güven duyduğumuz ama güvenlerimizin ve ülkemizin temeline dinamit koymaya çalışan kişilerden. Yeni yetişen gençlerimizin düşürülmek istendiği tuzaklardan, Uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerin gençlerimiz üzerindeki etkisi Uyuşturucu ve sigaraya tabi olanlar, müptela olanların şeytan ve nefs ile devamlı koalisyonu gibi bir çok önemli konuya değineceği konferansa….Tüm Akyazılılar ücretsiz olarak davetlidir.

Mustafa Yazgan’ın başlıca eserleri

Deneme-İnceleme: Mücadelemizin Diyalektiği İçinde Türkiye ve Dertlerim, İlim ve Ahlâk, İslâm ve Kâinat, Çağımızın Ana Meseleleri, Ahenk, Tuğra, Fetihname, Kurtuluş Hasreti, Semavi Dinlerde Ahlak, Allah… Ölümsüz Gerçek, Mukaddes Dava, Buhran; Monark Ütopia.

Roman: Sessiz Çığlık.

Piyes: Sertavul Geçidi,

Hâtıra: Ömrümün Devr-i Saadeti, Hacc Seyahati Notları,

Şiir: Şiirler.

Çocuk Kitabı:Ahlakî Çocuk Hikâyeleri, Müslüman Türk Çocuğunun Ahlâk Kitabı, Buharalı Cengâver Zaferhan ve Malazgirt.

Mustafa Yazgan Konferansı Bu Akşam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir