Muzaffer Yıldırım ile Serenay Sarıkaya Görüntülendi! (Kimdir)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde ismi popüler oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte anılmakta olan Muzaffer Yıldırım, geçtiğimiz gece Serenay Sarıkaya ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi.

Özellikle son dönemde Çağatay Ulusoy’dan ayrıldığı dedikoduları yayılan ve bu söylentileri doğrulamayı ihmal etmeyen Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gece Muzaffer Yıldırım ile birlikte Nişantaşı’nda bir mekanda bir araya geldi. İkili fotoğraflara poz vermeyi ihmal etmedi. Aynı zamanda Muzaffer Yıldırım ile birlikte Serenay Sarıkaya’ya anneleri de eşlik etti. Ayrıca bir süre önce aşk yaşamış oldukları Muzaffer Yıldırım’a geri döndüğü iddiaları son dönemde oldukça yayılmış olan Serenay Sarıkaya, gece vakti mekandan çıkışta gazetecilerin ve muhabirlerin “durumla alakalı aşk dedikodularına bir açıklık getirir misiniz?” şeklindeki soruları da cevaplamadı.

3

5 6

Muzaffer Yıldırım’ın daha önce de ünlü isim ile bir aşk yaşadığı ve gündeme oldukça oturmuş oldukları söylenmişti.

İçeriden Ayrı Ayrı Çıktılar

Gitmiş oldukları mekanda bir arada oldukları duyumlarını aldığımız Serenay Sarıkaya ile Muzaffer Yıldırım’ın mekandan ayrı ayrı çıkmaları ve yan yana poz vermekten kaçınmaları da gözlerden kaçmadı.

Muzaffer Yıldırım ile Serenay Sarıkaya Görüntülendi! (Kimdir)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir