Naim Yolcu; Adalet Bir Kez Daha Tecelli Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

O olayda adalet yerini buldu!
2018 yılında tatil için gittiği Muğla’da kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Semra Aysal’ın ölümüyle ilgili olarak suçlu bulunan eşi Hakan Aysal’a verilen ağırlaştırılmış müebbet cezası yerel mahkemece yeninden onaylandı.
2018 yılının Haziran ayında Muğla’nın Fethiye İlçesinde bulunan Kelebekler Vadisi’ndeki kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden ve o dönemde 7 aylık hamile olan Semra Aysal’ın ölümüyle ilgili yapılan tahkikat sonucunda; hayatını kaybeden eşinde kısa bir süre önce 400 bin TL’lik ferdi kaza sigortası yaptıran eşi Hakan Aysal’ın şüpheli olduğu tespit edilmiş ve soruşturma kapsamında gözaltına alınarak yargılanmaya başlanmıştı. Muğla Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada ‘kasten adam öldürme’ suçlamasıyla yargılanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Hakan Aysal, akli dengesinin yerinde olduğuna dair rapor talebi kabul edilmişti.

Mahkemenin talebi kabul etmesi sonucunda Adli Tıp’a gönderilen katil koca Hakan Aysal’ın burada yapılan incelemelerde akli dengesinin yerinde olduğu ve cezai ehliyetinin bulunduğuna karar verildi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi tarafından verilen karar doğrultusunda alınan raporların gönderildiği Muğla Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden hakim karşısına çıkan katil koca Hakan Aysal’a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yeniden onaylandı. Kararın temyize gönderildiği öğrenildi.kaynak.yenisakarya.com

Naim Yolcu; Adalet Bir Kez Daha Tecelli Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir