Nehirde Kaybolan Minik Muhammed İçin Ekipler Adeta Seferber Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Nehri’nde suya girerek akıntıya kapılan Muhammet Talha B’nin kaybolmasının 2’nci gününde AFAD ve Deniz polisi ekiplerince arama çalışmaları devam ediyor.

Dün öğle saatlerinde Adem, Kadir, Malik, Emre ve Muhammet Talha isimli 5 çocuk Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Set arkası Sokak’tan geçen Sakarya Nehrine geldi. 2 çocuk suya hiç girmezken 1 çocuk ise nehir kenarında ayaklarını suya soktu. Suya giren 2 çocuk akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Çocuklardan Emre B. boğulacağını anlayarak kendi imkanları ile sudan çıkarken, 12 yaşındaki Muhammet Talha B. ise suda kayboldu. Bağrışmalar üzerine vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD, SAKTİM ve itfaiye ekipleri kaybolan çocuğun bulunması için arama çalışmaları başlatırken Emre B. ise ilk müdahalesi ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaybolan Muhammet Talha B.’nin kardeşi Malik B. kaybolan abisinin ardından gözyaşlarına boğuldu. Haberi alan Muhammet’in anne ve babası olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar feryat eden anne ve babayı sakinleştirmeye çalışırken suda gözlerden kaybolan 12 yaşındaki Muhammet Talha B.’nin arama çalışmaları akşama kadar devam etti.

ARAMA ÇALIŞMALARI TEKRAR BAŞLADI

Bugün sabah saatlerinden itibaren AFAD, Deniz Polisi ve dalgıç ekiplerince nehirde kayıp çocuğu bulmak arama çalışmalarına tekrar başlanıldı. 12 yaşındaki Muhammet Talha’nın henüz bir izine rastlanmazken, kayıp çocuğun ailesi, nehir kıyısında arama çalışmalarını izliyor.

Nehirde Kaybolan Minik Muhammed İçin Ekipler Adeta Seferber Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir