Öfkelerini kameralardan çıkardılar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADAPAZARI’nda son bir ay içerisinde meydana gelen ev hırsızlıklarına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2’si kardeş 4 şüpheli adliyeye sevk edilirken, karşılarında kameraları görünce öfkelerini kameralardan çıkartmaya kalkıştılar

520d9a4ea3ee41be8c9d83abec172af04b423a3aa01a49339709557b352d7d44
Adapazarı Şeker Mahallesi’nde yaşayan Şehmuz P.(24), Tayfur P.(30) isimli iki kardeş Sedat İ.(26) ve Recep Ç.(22) isimli 4 şahıs yaşadıkları mahallede ilk olarak boş olan bir eve balkondan kapı kilidini kırıp girerek bir adet lcd ekran televizyon çaldı. İlk hırsızlık olayının ardından ev sahiplerinin polise haber vermesinin üzerine Sakarya Emniyet Mdüdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 4 kişiyi yakalamak için harekete geçti.

Şahıslar ilk olaydan 4 gün sonra, aynı mahallede bulunan bir binadaki karşı karşıya olan 2 daireye gece saatlerinde balkondan yine kapı kilitlerini kırarak girdi. Ev sahiplerinin uykuda olduğu sırada eve giren 4 kişi, 2 evden toplam 3 adet lcd ekran televizyon ve 2 adet telefon çaldı. Ev sahipleri sabah saatlerinde uyandıklarında evlerine hırsız girdiğini farkedince durumu polise ihbar etti.

PARMAK İZİYLE KİMLİK TESPİTİ YAPILDI
Soyulan evlerde inceleme yapan olay yeri incleme ekipleri şahıslardan bir tanesine aite parmak izine ulaşınca, karşılaştırma yöntemiyle şahıslardan birinin kimliğini tespit etti. Daha sonra, savcılık tarafından belirlenen kişinin evinde arama izni çıkarılınca, polis ekipleri eve operasyon yaptı. Zanlılardan Recep Ç. ve Tayfun P. eve yapılan operasyonda kıskıvrak yakalanırken, yakalanan şahısların ifadesi doğrultusunda Şehmuz P.ve Sedat İ. de kovalamaca sonucu farklı adreslerde yakalanarak gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada çalınan 2 lcd ekran televizyon ve bir adet telefon bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan şahısların çaldıkları eşyaları uyuşturucu madde karşılığında takas yaptıkları ortaya çıktı. Haklarında yağma, hayvan hırsızlığı ve kasten yaralama suçlarından çok sayıda kayıtları olduğu belirlenen şahıslar adliyeye sevk edilirken gazetecilere küfürler savurarak saldırmaya çalıştı.

MEDYABAR.COM

Öfkelerini kameralardan çıkardılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir