Oğuzhan Asiltürk Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Asiltürk için taziye mesajı yayımladı.
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Lideri Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti. Asiltürk, 13 Eylül’de ambulans uçakla İstanbul’dan Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Asiltürk’ün doktorlar tarafından yapılan tetkikler sonucunda zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı yaşadığı belirlenmişti. Bakanlar ve siyasetçiler başsağlığı mesajı yayınladı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TAZİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; Bugün vefat haberini aldığımız, Millî Görüş Vakfı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, siyasi tarihimizin önemli isimlerinden, çok kıymetli ağabeyimiz Sayın Oğuzhan Asiltürk’e Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Mekânı cennet olsun. Oğuzhan ağabeyimin muhterem ailesine, Türkiye’deki ve yurt dışındaki sivil toplum ve siyaset camiasına Allah’tan sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Önemli ismi Oğuzhan Asiltürk beyefendiyi kaybetmiş bulunuyoruz. Ailesine yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. İnançlı ve samimi biriydi. Bu sabah 09:00 sıralarında “kardiyak arrest” sonrası kaybetmiş bulunuyoruz. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun” dedi. Bakan Koca, ‘Asiltürk’ün aşı olup, olmadığı yönündeki soruya ise Bakan Koca, ‘Ailesinin rızası olmadan bu tarz bilgileri açıklamak doğru değildir’ yanıtını verdi.

Oğuzhan Asiltürk Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir