Müjde! Okullara Süt Dağıtımı Tekrar Başlıyor…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde başlatılacak olan “Okul Sütü Programı” kapsamında Akyazı genelinde tüm okullarda öğrencilere okul sütü dağıtılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca ortak hazırlanan ve 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci döneminde başlatılacak olan “Okul Sütü Programı” kapsamında Akyazı genelinde okul sütü dağıtımına tekrar başlanacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, “2014-2015 Eğitim Öğretim Sezonunun ikinci dönemi itibari ile birlikte ana sınıfı ve dördüncü sınıf  öğrencilerimize süt dağıtımı yapılacaktır. Her okulun kendi depolarında barındırılacak olan sütlerin öğrencilere dağıtımı yapılmadan önce her öğrenciye dilekçe formu verilecek, bunun doğrultusunda Aileler bu formları okuduktan ve doldurduktan sonra çocuklarının süt içmesini belirleyecekler. İlköğretim çağındaki öğrencilere süt tüketim ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırarak dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak suretiyle zihinsel ve fiziksel olarak gelişimlerinin artırılmasını hedefliyoruz” dedi.

Müjde! Okullara Süt Dağıtımı Tekrar Başlıyor…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir