1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Ömercikler Mahallesi Muhtar Adayı Tekçekiç; ”Ek İş Değil Tek İş”Sloganıyla Yola Çıktı

Ömercikler Mahallesi Muhtar Adayı Tekçekiç; ”Ek İş Değil Tek İş”Sloganıyla Yola Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Ömercikler Mahalle Muhtar Adayı Tekçekiç; ”Ek İş Değil Tek İş”Sloganıyla Yola Çıktı.
Akyazı Ömercikler Mahallesi muhtar adayı Serkan Tekçekiç 2024 Mahalli İdareler seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Tekçekiç yaptığı açıklamada; “Öncelikle yola çıktığımız günden beri desteğini benden esirgemeyen başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Seçim tarihinin yaklaşmasıyla beraber saha çalışmalarına ekibim ve dostlarım ile birlikte hız kesmeden devam ediyoruz. Ömercikler Mahallemizde girilmedik esnaf, kapısı çalınmadık ev kalmayana dek son güne kadar çalışmalarımızı sürdürecegiz.
Ömercikler Mahallesi sakinlerine ,seçmenlerimize,ablalarımıza kardeşlerimize ve büyüklerimize Şimdiden vermiş oldukları destek ve iyi dilekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Gencinden yaşlısına herkese şimdiye kadar olduğu gibi ulaşmaya çalışıyoruz ve ulaşmaya devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimizle kurmuş olduğumuz bu gönül bağını ve samimiyeti 31 Mart günü inşallah muhtarlıkla taçlandıracağız.” dedi.
Serkan Tekçekiç Kimdir?
Serkan Tekçekiç 1980 yılında Akyazı’da doğdu.İlk,Orta ve Lise tahsilini ilçemizde okudu.15 yıl süren Akyazı Sedaş hizmetinden sonra doğup büyüdüğü mahallesine daha fazla hizmet edebilmek için muhtar adayı oldu.
Ömercikler Mahallesi Muhtar Adayı Tekçekiç; ”Ek İş Değil Tek İş”Sloganıyla Yola Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir