Önce Akyazı’da Sonra Sakarya’da Şampiyon Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üç Bant İl Birinciliği, müthiş çekişmeye sahne oldu. Ünlü şampiyon yine kupayı kimseye kaptırmadı.

20.01.2015  Üç bant il birincisi müthiş çekişmeye sahip oldu. Ünlü şampiyon yine kupayı kimseye kaptırmadı.

Bilardoda mutlu son

Rakiplerini bir bir eleyen Alaattin Aydoğdu, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Bilardo İl Temsilciliği’nin organize ettiği Üç Bant Bilardo İl Birinciliği, önceki gün sona erdi. 80 sporcunun yaklaşık bir hafta boyunca kıyasıya mücadele ettiği müsabakalar, Karaağaç Semti’nde yeni açılan Chanpy Bilardo Salonu’nda gerçekleşti. Kıran kırana çekişmenin ardından rakiplerini geçmeyi başaran Alaattin Aydoğdu, Ferhat Özbaş ve Erhan Mıyık üçlü finale kaldı. Burada rakiplerini yenen Türkiye Şampiyonu Alaattin Aydoğdu, 30-20 ve 3016’lık galibiyetlerle il birinciliğini kaçırmadı.

İzleyenleri mest ettiler

Şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyen Alaattin Aydoğdu, ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. Müsabakalara gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten Bilardo İl Temsilcisi Ercan İşcan; “Müsabakalar beklediğimizden çok çekişmeli geçti, çok güzel oldu. 2014-2015 sezonunun ilk müsabakalarında gördüğümüz bu çekişme, bizi Sakarya Bilardosu adına çok mutlu etti. Aydoğdu’ya Türkiye Şampiyonası’nda başarı diliyor, tüm sporcularımızı centilmence mücadelelerinden dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı. (Suat Beyenal)

Üç Bant Bilardo İl Birinciliği hem değerli sporcuları buluşturdu, hem de bilardo tutkunlarını. Alaattin Aydoğdu ve Erhan Mıyık izleyenleri büyüledi.

Kupa ve madalya

Müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren sporcular Yılmaz Hikmet, Yalçın Uğur ve Elif Özbaş tarafından ödüllendirildi. İzleyenler tüm bilardocuları üstün mücadelelerinden dolayı kutlayarak, birinci olan Alaattin Aydoğdu’ya Türkiye Şampiyonası’nda başarı dilediler.

3 Bant Bilardo İl Birinciliği’nde ikinci olan Ferhat Özbaş, kupasını eşi Elif Özbaş’ın elinden aldı. Özbaş Ailesi törende oldukça mutluydu.

Büyük ilgi gören organizasyonda il üçüncüsü olan Erhan Mıyık, kupa ve madalyasını Yalçın Uğur’dan aldı Ödül töreni oldukça renkliydi.

Hepsini kutladı: Ümit vaat eden Seymen Özbaş’ı da kupa ile ödüllendiren Bilardo İl Temsilcisi Ercan İşcan, tüm sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

Önce Akyazı’da Sonra Sakarya’da Şampiyon Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir