“Oyunun Kazananı Daima Türkiye Olacak”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devam eden seçim çalışmaları kapsamında Karasu Hürriyet, Gölköprü ve Resuller mahalle sakinleri ile buluşan AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Artık hedeflerimiz daha büyük. Oyunun kazananı daima demokrasi, millet ve Türkiye olacak” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Karasu Hürriyet, Gölköprü ve Resuller mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Karasu’da hayata geçirilen projeler ve yeni dönemde planlanan yatırımları değerlendiren Hacıeyüpoğlu, vesayet odaklarına da sert eleştiriler yöneltti.

27 Nisan’ı Unutmadık

27 Nisan e-muhtırasını unutmadıklarını kaydeden Recep Hacıeyüpoğlu, “Seçilmiş meşru AK Parti iktidarının psikolojik harbin tarafı haline getirildiği 27 Nisan bildirgesi ortak hafızalarımızdan silinmedi. Birileri her zaman olduğu gibi ‘sözde değil özde bağlılık’ bahanesiyle milletin iradesine ipotek koymak istedi. ‘Gerekirse tankın üzerine çıkarım’ diyen sağlam irade ve milletimizin teveccühüyle kara kumpas geri püskürtüldü. Artık hedeflerimiz daha büyük. Oyunun kazananı daima demokrasi, millet ve Türkiye olacak!” diye konuştu.

_MG_1888 _MG_1898

“Oyunun Kazananı Daima Türkiye Olacak”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir