İlçemizde Özlenen Ve Beklenen Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALT YAPISI TAMAMLANAN YOLLARDA SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde Alt yapısı tamamlanmış olan yerlerde havaların ısınmasıyla plan ve program dâhilinde sıcak Asfalt serim çalışmalarına hızla başlayarak ve Asfalt sezonunu açtı.

İlçe genelinde planlı ve programlı bir şekilde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri, yağmur suyu güçlendirme, büz döşeme, kanalizasyon çalışmaları gibi temel alt yapı çalışmaları tamamlanmış yerlerde sıcak asfalt serimi çalışmalarına hızla başladı.

Sıcak asfalt israfını engellemek, mevcut sıcak asfaltı en verimli şekilde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde kullanmak adına titiz ve programlı olarak çalışan ekipler hazırladıkları plan dâhilinde çalışmalarını sürdürüyor. Sıcak Asfalt serim çalışmaları kapsamında ilk olarak alt yapısı tamamlanmış olan TOKİ çevresi ve bağlantı yolları ile eski yağcılar yolu üzerinde Asfalt serimi çalışmaları başlayan ekipler buradaki çalışmalarına hızla devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğü ekipleri burada ki sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamlamasının ardından Okul yolları,  ana caddeler ilçe halkı tarafından yoğun kullanılan cadde ve sokaklar başta olmak üzere alt yapısı tamamlanan tüm ilçe genelindeki bölgelerde Asfalt serimi çalışmalarına hızla devam edecek.

İlçemizde Özlenen Ve Beklenen Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Başkanımıza rica ediyorum kacasu deresini yaptı şimdi tek beklentim derenin iki tarafına asfalt atılması başkanım duy sesimizi

    Cevapla