Papatya Mutlu’ya Son Görev

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PAPATYA MUTLU’YA SON GÖREV

Hendek Bayraktepe mahallesinde meydana gelen feci kaza sonrasında hayatını kaybeden 61 yaşındaki Papatya (Ruhinaz) Mutlu, dualarla toprağa verildi.

ACI OLAY

Kaza önceki gün Hendek Bayraktepe mahallesinde meydana geldi. Kontrolden çıkan bir sondaj kamyonu, Bayraktepe’de bulunan bir eve çarptı. O sırada evde bulunan 61 yaşındaki Papatya Mutlu hayatını kaybederken, 1’i çocuk iki kişi yaralandı. Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör’ün teyzesi ve Yılmaz Saraç’ın kayınvalidesi olan Papatya Mutlu’nun vefat haberi büyük üzüntüye neden oldu.

DUALARLA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden Papatya Mutlu, Bayraktepe mahallesinde bulunan evinde helallik alınmasının ardından Kırktepe mahallesi merkez camiinde sosyal mesafe uygulanarak kılınan cenaze namazının ardından Kırktepe mezarlığında dualarla toprağa verildi. Güngör, Saraç ve Mutlu aileleri taziyeleri kabul ederken cenazeye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Başkan yardımcıları, belediye daire müdürleri ve personelleri, protokol ve vatandaşlar katıldı.haber Nuri Kuru

Papatya Mutlu’ya Son Görev

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir