Paris Ortaokulu Akyazı’yı Lgs Tercihinde Zirveye Taşıdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FEN LİSELERİNE 20 ÖĞRENCİ PARİS ORTAOKULUNDAN

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Liseye Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav 20 Haziran 2020 tarihinde1.472.088 kişinin katılımıyla yapıldı.

Düzenlenen Liseye Geçiş Sınavı’nda Akyazı Paris Ortaokulu 8 7-B öğrencisi Kerem Bulama 500 tam puan yaparak Çapa Fen lisesine girmeye hak kazanırken Genel toplamda 4 öğrenci Çapa Fen Lisesi, 15 Akyazı Fen lisesi, 1 Ankara Beypazarı Fen lisesi, 1 Kadıköy Anadolu lisesi, 5 Sakarya Anadolu lisesi kazandılar.

Covid 19 pandemi yasakları nedeniyle 16 Mart 2020 tarihinden itibaren okulların kapanması ve öğrenciler ile bire bir eğitim yapılmamasına rağmen okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencileri ile irtibatlarını kesmeyerek uzaktan eğitim (on-line) ile öğrencileri Liseye Geçiş Sınavı’na hazırlayarak büyük bir başarıya imza atarak ilçenin gururu oldular.

Başarının tesadüfle değil çalışma ile ortaya çıktığını belirten okul müdür yardımcısı Tahsin YILMAZ, 2019-2020 Liselere Giriş Sınavı’na Paris Ortaokulu olarak sıkı bir şekilde hazırlandık. Yakalanan başarı ile sadece Sakarya’nın değil, Türkiye’nin göğsünü kabarttık. Her geçen yıl başarı çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz. Başarının tesadüfle değil, çalışmayla gayretle ortaya çıktığını göstermeye çalıştık. Biz Akyazı’da iz bırakmaya devam edeceğiz dedi.

 

KAZANAN ÖĞRENCİLER

 

Paris Ortaokulu’nun Türkiye çapındaki Başarısı’nin sırrı!!!

Öğrencilerimize 4 yıllık bir planlama yapıldı.. Özverili ve samimi bir şekilde takipleri yapıldı.. Tesadüf bir başarı olmadığını Türkiye birinciliğini kıl payı kaçıran 5 öğrencimizin daha bulunması ortaya koymaktadır.. Ayrıca %1’lik dilimde de birçok öğrencimiz mevcut..
Öğrencilerimiz 4 yıl boyunca çeşitli faaliyetlerle desteklendiler.Hedefler yüklendi ve bu hedeflere yönelik çalışmalar yapıldı.
Geziler, münazaralar ve yarışmalarla desteklendi.

✒️Öğrencilerimizin 4 yıl boyunca aktif oldukları atölyeler:

✒️Sabun atölyesi
✒️Felsefe atölyesi
✒️Susak süsleme atölyesi
✒️Solucan gübresi Atölyesi
✒️Yazı atölyesi
✒️Müzik atölyesi
✒️Tiyatro atölyesi
✒️Ahşap Tasarım
Atölyesi
✒️Robotik kodlama
atölyesi

Atölyeler çocuklara; analitik düşünme, algoritma mantigi,inovasyon, bilimsel metodoloji,tasarlama üretme ve pazarlama, iletişim, girişimcilik, özgüven ve takım çalışması gibi konularda çok katkı sundu.

Atölye çalışmalarında üst düzey kazanımlar yüklenen ve motivasyonları dengelenen çocuklar akademik anlamda da çok başarılı oldular.

Paris Ortaokulu Akyazı’yı Lgs Tercihinde Zirveye Taşıdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Ağustos 2020, 20:02

    helal olsun çocuklara ve onu yetiştirenlere

    Cevapla