Pazar Yerinde Ölü Bulundu !

featured
SAKARYA'NIN SAPANCA İLÇESİNDE PAZAR YERİ ARKASINDA YERDE HAREKETSİZ YATAN VATANDAŞ EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ. 58 YAŞINDAKİ VATANDAŞIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI. (YUSUF ERSOY/SAKARYA-İHA) Sakarya'nın Sapanca ilçesinde pazar yeri arkasında yerde hareketsiz yatan vatandaş ekipleri harekete geçirdi. 58 yaşındaki vatandaşın şüpheli ölümü ile ilgili inceleme başlatıldı.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Plastik ve tahta kasa toplayarak geçimini sağlayan Osman Gümüş (58), pazar yerinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Sapanca Güldibi Mahallesinde bulunan Kapalı Pazar yerinin arka tarafında yerde hareketsiz şekilde bir kişinin yattığını gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yerde yatan şahsın öldüğünü belirledi. Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapatırken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise delil çalışması yaptı. Yapılan inceleme sonrasında ölen şahsın 58 yaşındaki Osman Gümüş olduğu tespit edildi. Çevredeki vatandaşlar ölü bulunan Osman Gümüş’ün, her Çarşamba günü Pazar kapandıktan sonra gelerek kalan malzemeleri topladığını belirtirken, olay yerinde aynı şahsa ait olan kasalı bir kamyonetin olduğu görüldü.

ADLİ TIP’A SEVK EDİLECEK

İlk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği düşünülen Osman Gümüş’ün cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası Sapanca İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi’ne gönderileceği öğrenildi. Öte yandan polis, olay ile ilgili inceleme başlattı.

SAKARYA’NIN SAPANCA İLÇESİNDE PAZAR YERİ ARKASINDA YERDE HAREKETSİZ YATAN VATANDAŞ EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ. 58 YAŞINDAKİ VATANDAŞIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI. (YUSUF ERSOY/SAKARYA-İHA)
Sakarya’nın Sapanca ilçesinde pazar yeri arkasında yerde hareketsiz yatan vatandaş ekipleri harekete geçirdi. 58 yaşındaki vatandaşın şüpheli ölümü ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

Pazar Yerinde Ölü Bulundu !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir