Pazarköy Eğitimspor Şampiyonluk Aşkına: 2-1

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya 1.Amatör B grubu şampiyonluk mücadelesinde 33 puanla lider durumda olan Pazarköy Eğitimspor bugün 26 puanlı lig üçüncüsü Kışlaçayspor’u kendi sahasında ağırladı.

Müsabaka hakemlerinin siyah forma ve maça 15 dakika geç başlama eyleminden sonra başlayan maçta her iki takımda oyuna istekli başladı. Mücadelenin henüz 5. dakikasında kazanılan korner atışından gelen ortaya Melih kafa ile dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra ataklarını dahada sıklaştıran ev sahibi ekipte önce Melih sonra Salih ile yüzde yüzlük gol pozisyonunu gole çeviremezken dakikalar 40’ı gösterdiğinde Pazarköy ikinci golü Salih’in ayağından buldu ve soyunma odasına 2-0 önde girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu oyun sergileyen konuk Kışlaçayspor aradığı gole 60.dakikada Ertuğrul’un ayağıyla kavuştu. 2-1. Kalan dakikalarda her iki takımda girdikleri bir çok pozisyonu gole çeviremeyince ev sahibi takım Pazarköy Eğitimspor mücadeleden 2-1 galip ayrılarak puanını 36 ya çıkartırken konuk ekip 26 puanda kaldı. Pazarköy eğitimspor aldığı galibiyetle liderliğini sürdürmeye devam etti.
Stat: Pazarköy
Hakemler: Yunus Eren***Mustafa Altuntaş-Erdem Deniz.
Pazarköy Eğitim: Ali***Ahmet**:(Sedat**)Metin***Burhan***Özer***Muhammed**(Furkan**) Melih***Kadir**Salih***Ozan***Hasan**(Gökhan**)
Antrenör:Resul Başer ***
Çaykışlaspor:Volkan***Sercan**Ertuğrul***İlker**Berkay**İbrahim**Burak**(Mehmet**)Sezer**Tugay***Emre***Eren**
Antrenör:Serdar Adatepe ***
Goller:Dk 5 Melih Demirci ,40 Salih Akcan Pazarköy-Dk 60 Ertuğrul Çaykışla

 

1

2

3

4

5

6

7

8

Pazarköy Eğitimspor Şampiyonluk Aşkına: 2-1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir