Pazarköy Eğitimspora Ağır ceza

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya 1.Amatör Küme D Grubunda geçtiğimiz hafta sonu oynanan Pazarköy Eğitimspor-Taşkısığıspor maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili Disiplin Kurulu kararını yarın açıklayacak. Pazarköy sahası süresiz kapatılırken 3 puan silme cezası olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Pazarköy sahasında oynanan Pazarköy Eğitimspor-Taşkısığıspor maçı sonrasında futbolcu ve taraftarların karıştığı olaylar çıkmış ve  saldırıya uğrayan Taşkısığıspor’dan 2 futbolcu hastanelik olmuştu. Amatör Disiplin Kurulu hakem ve saha komiserlerinin verdiği rapor doğrultusunda olaylarla ilgili kararını yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Pazarköy sahası kapandı
Resmi kararın yarın açıklanması beklenirken Disiplin kurulunun Pazarköy Sahası ile ilgili olarak süresiz kapama ve Pazarköy Eğitimspor maçlarının Akyazı dışındaki sahalarda oynama cezası vereceği gelen haberler arasında.

3 Puan Silinecek
Amatör Spor Disiplin Kurulu yaşanan olayların vahametini göze alarak Pazarköy Eğitimspor’a 3 puan silme cezası verilmesinin gündemde olduğu iddia edildi. Maçın bitiminin ardından başlayan olaylara karışan sporcuların video görüntüleri üzerinden tespit edildiği ve bu oyunculara bir bucuk yıl futboldan men cezası verileceği öğrenildi.

İşte o isimler
Pazarköy Eğitimspor yönetici Serdar Çelik, Futbolcular Abdullah Kurt , Muhammet Ali Tolgar, A.Kadir Dertli, Şemsi Uzungüngör, Eren Yıldırım, Enes Tetik , Melih Demirci  tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi. Bu isimlerin cezaları 1 Şubat Perşembe günü açıklanacak

Örnek Karar
İl Tertip Kurulu daha önce Sakarya’da örneğine rastlanmayan bir karar ile olaylar sırasında bazı futbolcuları yaralanan ve psikolojik olarak olumsuz etkilenen Taşkısığıspor’un maçlarının 2 hafta erteleme kararı aldı. Bordo Mavili kulüp bu teklifi kabul etmeyerek maçlara çıkacaklarını belirttiler.

Pazarköy Eğitimspora Ağır ceza

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir