Pazarköy Mahallesi Çocuk Oyun Bahçesi Çalışması Yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi tarafından Pazarköy mahallesi çocuk oyun bahçesi ve açık alan peyzaj çalışmaları yapıldı.

AKYAZI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ HIZ KESMİYOR

Teknik çalışmalar kapsamında hız kesmeyen Akyazı Belediyesi Pazarköy Mahallesi ilkokulunda oyun grubu kurarak düzenli olarak bakım ve onarım işlemlerini takip ediyor.

Pazarköy de çalışmalarını hızla yürüten Akyazı Belediyesi,  Pazarköy ilköğretim okulu bahçesinde çocuk oyun grubu kurarak bakım onarım tamirat ve tadilat çalışmalarını belirli aralıklarla yürütüyor. Özellikle Pazarköy İlköğretim okulu yanında bulunan öğrencilerin ve civarda bulunan çocuklarında hizmetine açılan oyun grubu  hem öğrenciler hem de civar mahalle sakinleri çocukları tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ” Çocuklarımız evlatlarımız için de teknik çalışmalarımızı unutmuyor onları da her çalışmalarımızda düşünüyoruz.  Çocuklarımız evlerinden uzaklarda bulunan parklara gitmelerine gerek kalmasın her mahalle de her okulda park ve oyun grubu olsun çocuklarımız hoşça vakit geçirsin,  gülsün,  spor yapsın, spora alışsın istedik. Akyazı Belediyesi olarak Sağlıklı yaşama da spora ve sporcuya her zaman önem gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

akyazıhabermart00001 akyazıhabermart00002 akyazıhabermart00003 akyazıhabermart00004

Pazarköy Mahallesi Çocuk Oyun Bahçesi Çalışması Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 Nisan 2015, 01:00

    sayin baskanim sayin muhtar kardesin Amet derenin öbürtarafindada cocuklar var ayni parktan bir tanede o tarafa yapilirsa pek makbule gecer saygilarimla enver altmisdört

    Cevapla