Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yılı Akyazıda Törenlerle Kutlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yılı Akyazı’da törenlerle kutlandı
Türk Polis teşkilatının 177. Yıldönümü tüm ülkede  olduğu gibi Akyazı’da da çeşitli törenlerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla Akyazı’da önce Şehit mezarları ziyareti yapıldı daha sonra Gazi Süleyman Paşa Camiinde şehit Polisler için mevlit okutuldu

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla Akyazı’da bir dizi etkinlikler yapılıyor, Akyazı ilçe emniyet müdürü Hasan Fehmi Talay, Baş komiser İshak Göz ve beraberindeki ilçe emniyet personeli önce Şehit Polisler Olgun Küpçü ve Furkan Çelik’in mezarlarını ziyaret edip dualar ettiler.

Gazi Süleyman Paşa Camiinde Cuma namazı öncesi şehit Polisler için mevlit okutuldu, İlçede görevli imamlarının okuduğu Kuran Tilaveti ile başlayan dualarla sona eren mevlit programına İlçe kaymakamı Yakup Güney, Belediye başkanı Bilal Soykan, Akyazı Cumhuriyet başsavcısı Ufuk Turan’ Siyasi parti ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları katıldı.

10 Nisan bugün ise Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay beraberinde iki polis memuru ile birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi.

Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yılı Akyazıda Törenlerle Kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir