Psikolog Eda Demir Akyazıda Hizmete Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Psikolog Eda Demir Özel Kliniğinde hizmet vermeye başladı

Akyazı camiası tarafından tanınmış iş adamı Mustafa Gödek’in kızı, psikolog Eda Demir kliniği bugün düzenlenen açılış töreni ile ilçemizde hizmet vermeye başladı.

Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk-Ergen-Yetişkin Terapi, Oyun Terapisi, Bireysel Terapi, Online Terapi, Aile-Çift Terapisi, Psikolojik Testler, Dikkat Testleri gibi bir çok konuda danışanlarına hizmet verecek.

Akyazılı İş İnsanı Mustafa Gödek Açılış sonrası yaptığı teşekkür paylaşımında;

Kızım Edanur DEMİR’in psikolog Kliniği açılışına Şahsımızı onurlandıran başta Belediye Başkanımız Sayın Bilal SOYKAN
AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mesut EKREM Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet ÖZTÜRK Kızılay Başkanımız Mustafa BİRİNCİOĞLU Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar KAHRAMAN Akyazı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet DURMUŞ Akyazı Berberler Odası Başkanı Hasan CENGİZ ve çok kıymetli dost ve arkadaşlarımız basının değerli temsilcileri,
Bu anlamlı günümüzde Bizleri yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olduğunuz için Gödek ailesi olarak Şahsım ve kızım Edanur adına her birerlerinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi

Eda Demir Kimdir ?

Psikolog Eda Demir İstanbul Gelişim Üniversitesinden mezun oldu. Alanına dair bir çok eğitimlere ve seminerlere katıldı. İnsanların ruhsal sıkıntılarına ve çocukların gelişimine katkı sağlamak en öncelikli amaçlarından olan Psikolog Eda Demir  Büyüdüğü topraklara hizmet vereceğinin mutluluğu ve gururu içerisinde.

0 541 619 58 08 Yunus Emre Mahallesi. 4013 Sokak. Kat:2 D:14 Şan İş Merkezi

Psikolog Eda Demir Akyazıda Hizmete Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 15 Aralık 2021, 17:54

    TALEBEM, KIZIM EDA HANIFEFENDİYE YÜCE
    RABBIMDEN MUVAFFAKIYETLER NİYÂZ EDİYORUM.
    ÂILESİNİ VE ŞAHSINI HEYECANLA TEBRİK EDİYORUM…

    Cevapla