RATED den Akyazı Medya ve Basın Birliğine Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RATED’den Akyazı Medya ve Basın Birliğine Ziyaret

Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Akyazı Medya ve Basın Birliğini ziyaret etti

RATED başkanı Remzi Adıyaman ve Kurucu Başkanı Zafer Büyü beraberinde mesai arkadaşları Akyazı’ya geldiler.

Başkan Remzi Adıyaman konuşmasında; “RATED olarak ilçelerimizde faaliyet gösteren meslektaşlarımızı, İnternet yayıncılığı yapan meslektaşlarımızı yerinde ziyaret ederek onları dinlemek istedik. Sorunları, sıkıntıları, önerileri ve görüşleri var mı düşüncesiyle geldik. Merdiven altı yayıncılık artık mücadele etmek gerektiğini düşünüyoruz. Emek veriyorsa, bürosu, vergi mükellefiyeti, SSK, çalışanları gibi her şeyi olan kurumların yanında 1000 TL’ye site açıp elinde çantayla gezen ve haber portalım var diyen insanların karşısında olmaya çalışıyoruz. Eğer bu işi yapacaksan nizamlı, profesyonel ve kurumsal yapacaksın. Olması gereken bu.Buna hazır olanlar devam edecek olmayanların ise elenip gidecek.” dedi.

Akyazı Medya ve Basın Birliği Başkanı Ali Yıldırım;” Maalesef emek hırsızlığına en çok maruz kalanların başında geliyoruz. Özellikle emek hırsızlığı ile alakalı tespitinin yapılmasından hoşnut oluruz. Biz kazaya gidip çekim yapıp haberi hazırlayıp gidiyoruz. Bazı siteler oturduğu yerden alıp giriyor. Bunların önüne geçilmesini biz de istiyoruz. Eğer bizim de yapabileceğimiz bir şey varsa destek oluruz.” dedi.

Ziyarete İHA temsilcisi, Anadolu ajansı temsilcisi, DHA haber ajansı temsilcisi, Akyazı Haber, Sakarya Haberi Akyazı Havadis, Akyazı 24, Akyazı halkın sesi’de katıldı.

RATED den Akyazı Medya ve Basın Birliğine Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir