Rektör Öğrenci Buluşması ”Çay Bahane Sohbet Şahane”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rektör Öğrenci Buluşması ”Çay Bahane Sohbet Şahane”

SUBÜ Akyazı Sağlık Kampüsü öğrencileri Rektör Prof.Dr.Mehmet Sarıbıyık ile buluştu.

SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık, Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu  öğrencileriyle okul kafeteryasında bir araya geldi.

Ziyarette Rektör Sarıbıyık’a rektör yardımcısı Prof.Dr.Naci Çağlar ve Özel kalemi Serdar Çelik te eşlik ettiler.

Rektör Öğrenci sohbet programına  Fakülte Dekanı ve Yüksek Okul Müdürü Prof.Dr Azize Alaylı ev sahipliği yaparken yaptığı kısa konuşmada; Rektör hocamız sağ olsunlar bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiler,siz değerli öğrencilerimiz,akademik ve idari kadromuz adına kendisine teşekkür ediyoruz dedi.

Çay ve Pasta ikramı eşliğinde Samimi bir ortamda gerçekleşen programda  öğrenciler sonuna yaklaşılan dönem,beklentileri ve hedefleri doğrultusunda merak ettikleri soruları ve taleplerini Rektör Sarıbıyık’a ileterek cevap ve çözüm aradılar.Subü Rektörü Prof.Dr.Mehmet Sarıbıyıkta öğrencilerin bu pozitif yaklaşımına aynı şekilde karşılık verdi ve sohbet hem aydınlatıcı hem’de eğlenceli hale geldi.

Öğrenciler Özellikle ilçede bulunan kütüphaneden zaman sorunu nedeni ile yeteri kadar yararlanamadıklarını ve bu durumun iyileştirilmesini talep ettiler.Sarıbıyık bu konu hakkında Belediye başkanı ile özellikle görüşüp sorunu çözebileceklerini ifade ederek öğrencileri mutlu etti.

Rektör Öğrenci buluşması sona erdikten sonra Rektör Sarıbıyık, İlçe Kaymakamı Yakup Güney Ve Belediye Başkanı Bilal Soykan ile ayrı bir toplantı için okuldan ayrıldı.

Rektör Öğrenci Buluşması ”Çay Bahane Sohbet Şahane”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir