Saadet Partisi İlçe Başkanı Balık Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi İlçe Başkanı Balık Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Sayın Bayram Balık ve yönetim kurulu muhtarlar haftası münasebetiyle muhtarlar derneğine ziyarette bulundular.
Ziyaretin olumlu bir havada geçtiğini ifade eden sayın Balık, ilçemizle alakalı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ettiler.
Nazik kabullerinden dolayı muhtarlar derneği başkanı sayın Ahmet Savaş beyefendiye teşekkür etti.

Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Sayın Bayram Balık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilçe emniyet müdürü Sayın Hasan Fehmi Talay’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret amaçlarının yeni taşındıkları emniyet binasının hayırlı olması dileklerimizi iletmek ve ilçe meseleleri halkında görüş alışverişinde bulunmak olduğunu ifade eden sayın Balık, nazik kabullerinden ve misafirperverliklerinden dolayı sayın müdürümüze şükranlarını ifade ettiler.

Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Sayın Bayram Balık, yönetim kurulu üyesi seçim işleri başkanı sayın Osman Mangıroğlu, yönetim kurulu üyesi stk ve halkla ilişkiler başkanı sayın İsa Yeşiltaş Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe müftülüğümüze ziyarette bulundular.
Ziyaretin çok sıcak ve samimi bir ortamda geçtiğini ifade eden sayın Balık,sayın müftümüz Kamil Özcan Demir hocamızın nazik kabulleri ve çok sıcak misafirperverliklerinden dolayı kendilerine şükranları sunduklarını ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca ilçemizin kurs ve camileri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Balık Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir