Sağlık Çalışanlarına İzin Kısıtlaması Kaldırıldı !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İZİN KISITLAMASI KALDIRILDI
Sağlık Bakanlığı’nca, koronavirüs pandemisi dolayısıyla sağlık çalışanlarına yönelik olarak, izin ve emeklilik işlemleri kısıtlaması getirilmişti. Sağlıkçılara yönelik, yıllık izin, ücretsiz izin, şua izni ve emeklilik işlemleri yasağını kaldıran yazı, personel işlemleri başlığıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlandı.

Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri üzerine Sağlık Bakanlığınca belirlenen “Kovid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi”ne göre, 14 Ocak Perşembe ülke genelinde başlatılan aşılama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen perşembe başlatılan aşı kampanyasında 830 bin sağlık çalışanının aşılandığını, hastalık gibi bazı istisnai durumlar sebebiyle aşısını yaptıramayan sağlık çalışanlarının sürecin devamında aşı yaptırabileceğini kaydetti.
Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Aşılama programının 1’inci aşamasının 2’nci adımına geçiyoruz.” ifadesini kullanarak, çarşambadan itibaren huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile bunların bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacağını vurgulamıştı. Koca, aynı zamanda 90 yaş üzeri vatandaşlar için de aşılama programının çarşamba başlayacağı bilgisini verdi.

 

Sağlık Çalışanlarına İzin Kısıtlaması Kaldırıldı !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir