Sakarya ve Akyazıda Görevden İhraç Edilen Kamu Görevlileri Açıklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADATAVIR / ÖZEL HABER

 

Resmi Gazete’de yer alan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sakarya’da pek çok kamu çalışanının görevine son verildi.

Sakarya Vali Yardımcıları Ahmet Yurtseven ve Latif Memiş ile Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım ve Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin’in de  672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kamudaki görevlerine son verildi.

Resmi Gazete’de yer alan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sakarya’da pek çok kamu çalışanının görevine son verildi. Sakarya’da sağlık, milli eğitim gibi kurumların yanı sıra Adapazarı TCDD görev yapan iki kamu çalışanının da görevine son verildi.

Öte yandan Sakarya Üniversitesi’nde de pek çok akademisyenin görevine son verilirken. Uzun zamandır ülkenin her yerinde aranan Adil Öksüz’de resmen atılmış oldu.

Resmi Gazete’de yer alan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve kamu kurumlarındaki çok sayıda kişi, kamudaki görevlerinden çıkarıldı.

 

İŞTE SAKARYA’DA KAMU KURUMLARINDAN ÇIKARILAN KAMU GÖREVLİLERİNİN TAM LİSTESİ

 GÖREVLİLERİNİN TAM LİSTESİ

 

  1472771258650 bdpbzrut i5arh1nt jmuun31t rrmnqewg sdlpqrku tukbhsqo wnogojul wnyp50pz x4enowof ykxjqdjv

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

Sakarya ve Akyazıda Görevden İhraç Edilen Kamu Görevlileri Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir