Sakarya Genç Kızlar Voleybolda Alaağaçspor Rüzgarı Esiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Genç Kızlar Voleybolda Alaağaçspor Rüzgarı Esiyor

Sakarya voleybol il temsilciliği tarafından düzenlenen genç kızlar ligi sekiz takımdan oluşan iki grup halinde 22 kasım salı günü başladı.

İlçemiz Temsilcisi Alaağaçspor şampiyonaya A ve B takımı olarak katılım sağladı. Temsilcimiz  Alaağaçspor A Takımı 24 kasım perşembe akşamı Sakarya voleybol genç kızlar takımını net bir skorla 3-0 yendi.

ikinci temsilcimiz Alaağaçspor B takımı ise Adaspor B takımını 3-0 gibi net bir skorla geçti. 29 kasım salı günü Lütfü yaman spor salonunda yapılan maçlarda ise Alagaçspor A takımı Gelişimspor B takımını 3-0 net bir skorla  yenmesini bildi.Günün son maçında Alagaçspor B takımı Gelişimspor A takımı ile karşılaştı. Çok mücadele dolu bir müsabaka sonunda ekibimiz Gelişimspor A takımına 3-0 yenilerek maçı tamamladı.

1 Aralık Perşembe günü saat 6:30da Alagaçspor A takımı Adaspor A takımı ile karşılaşacak. Günün ikinci maçında Alagaçspor B takımı ise Karasu Kargenc takımı ile gruptan çıkma mücadelesi verecek.Alaağaçsporlu voleybolcu  Kızlarımız ;bu sene her grupta şampiyonluk hedefi ile maçlara çıktıklarını ve Alaağaçspor’un voleybol branşını bu sene yeni açtığını bunun için kulüp başkanları Kasım Adem Altun’a Şampiyonluk sözü verdiklerini belirttiler.

Basımızda antrenörümüz Ramazan Hacıeyüpoğlu olduğu sürece hedefimiz şampiyonluk yoludur dediler. Bütün Akyazı spor severlerin desteğini beklediklerini belirtiler.

Sakarya Genç Kızlar Voleybolda Alaağaçspor Rüzgarı Esiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir