Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Atama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin Zonguldak’a atanmasının ardından, Sakarya’ya Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Atandı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin şok bir karar ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından, Sakarya’ya yeni atanan İl Milli Eğitim müdürü de belli oldu.

Sakarya’ya başörtülü, 28 Şubat mağduru bir müdür

Türkiye’nin ilk başörtülü Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Pervin Töre’nin yerine Sakarya’ya atandı.

Durmuş Bilecik’e göreve geldiğinde ilk talimatı; “Makam odamın kapısı hiç bir zaman kapatılmayacak” şeklindeydi.

Pamukova Devlet Hastanesi Başhekimi’nin Eşi

Bakanlığın rotasyon kararı ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü olan Fazilet Durmuş evli ve üç çocuk annesi. Sakarya’nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi SAÜEAH Başhekim Yardımcılığı görevinin ardından, Pamukova Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanmıştı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Atama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Mart 2018, 14:06

    UTANMADAN PERVİN TÖRE GİBİ BİR İNSANIN YERİNE GÖZ DİKMİŞ VE MAĞDUR ROLÜNDE İYİ YAPARAK KENDİNİ SAKARYA’YA ATAMIŞ BİR İNSAN. PERVİN TÖRE GİBİ DEV BİR İSİMDEN SONRA BAKALIM NASIL BAŞARILI OLABİLECEK KENDİSİ! BÜTÜN SAKARYA BÖYLE BİR HAKSIZ ATAMADAN SONRADA KENDİSİNİ NASIL KARŞILAYACAK ÇOK MERAK EDİYORUZ TÜM EĞİTİM CAMİASI OLARAK. BAŞARI MAALESEF ARTIK RİYAKATLE VE ÇALIŞMAKLA DEĞİL, KUL HAKKI YİYEREK OLUYOR BU DEVİRDE. İNSANLAR KEŞKE ÇALIŞARAK BU BAŞARILARI ELDE EDİP GELSELER BU NOKTALARA, İŞTE O ZAMAN GÜZEL ÜLKEMİZ ÇOK DAHA BÜYÜR VE GELİŞİR! GEÇMİŞ OLSUN TÜM SAKARYA’YA. !!!!!

    Cevapla