Sakarya İmamı Amerika’ya Hicret Etmiş

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah Gazetesi, ‘Paralel İl İmamları’nı açıkladı. Gazetenin iddiasına göre Sakarya İl sorumlusu Turan Ö. olarak açıklandı. 2014 Kasım ayında eşiyle birlikte Amerika’ya gittiği öğrenilen Turan Ö. halen Amerika’da olduğu ortaya çıktı.

Gazetenin iddiasına göre, Paralel Yapı’nın alt kadrolarında bulunan il imamlarının bulundukları ilde bürokrasi, siyasi kanat, iş dünyası ve makamı olan kişilerle özel diyalog kurdukları ileriye sürüldü. Sakarya İl İmamı olduğu ileri sürülen 50 yaşındaki Turan Ö.’nün üst düzey makam sahibi kişilerle irtibat kurduğu iddia edildi.

Beyin Takımı

SEBAT Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Ö., 2000’li yıllardan itibaren Sakarya’da önemli kişilerle sürekli buluştuğu belirlendi. Çevresinde bulunan 5 kişilik beyin takımıyla hareket eden Turan Ö., halkın arasına pek karışmadığı da ortaya çıktı. Türkçe Olimpiyatları kapsamında zamanın valileri, belediye başkanları, kaymakamları başta olmak üzere üst düzey makamları ziyaret eden Turan Ö., Sakarya’da hiçbir zaman ön plana çıkmadığı dikkat çekiyor.

Amerika

Türkçe Olimpiyatları kapsamında her kesimden destek istediği bilinen Turan Ö., sessiz ve sakin kişiliğiyle tanınıyor. Marmara Bölge ve İstanbul İl İmamı Ahmet Kırmiç’e bağlı olduğu iddia edilen Turan Ö.’nün Serdivan’da oturduğu ve Kasım 2014 tarihinden bu yana eşiyle birlikte Amerika’da bulunduğu belirlendi.

Mali

Mali konularla ilgili olarak ön plana çıkmayan Turan Ö.’nün yardım öncesinde ilgili şahsı ziyaret ettiği, ardından ise beyin takımından oluşan ekibin yardım talebi için ziyaret edilen kişiye ikinci bir ziyaret yaptığı ileri sürüldü. Evli olan Turan Ö. Sebat Eğitim Kurumu üzerinden sigortalı olduğu öğrenildi.

Sakarya İmamı Amerika’ya Hicret Etmiş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir