Düzce’nin Çilimli ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda jandarma ekipleri önemli bir uyuşturucu madde ele geçirdi. Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen takipli faaliyetler kapsamında, Sakarya plakalı bir araç durduruldu.
Yapılan durdurma işlemi esnasında, araç içerisinde bulunan 3 şahsın üst araması gerçekleştirildi. Bu arama sırasında, S.D. (21) isimli şahsın araçta gizlenmiş halde bulunan 300 adet sentetik hapı jandarma ekiplerine teslim etmesi dikkat çekti. Söz konusu hapların imalatı ve dağıtımıyla ilgili geniş bir soruşturma başlatıldı.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan S.D., adli makamlara sevk edildi. Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılan değerlendirme sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, Düzce’deki uyuşturucu ile mücadele çabalarının ne denli etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Öne Çıkan Noktalar:
- Düzce’nin Çilimli ilçesinde gerçekleşti.
- Sakarya plakalı araçta 3 şahıs bulundu.
- S.D. isimli şahıs 300 adet sentetik hapı teslim etti.
- Adli makamlara sevk edilen S.D. tutuklandı.
Bu tür operasyonların devam edeceği ve uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla süreceği vurgulandı.

