Sakarya Ticaret Borsasından ATSO Ya Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Ticaret Borsası Yönetimi Başkan Bayraktara Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Ticaret Borsası 2022 yılında yapılan seçimler sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Genç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Taşkıran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı ve Meclis Başkanı Bekir Uztürk Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzafer Başer’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

. Ziyarette konuşan Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Atso Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ı ve yönetimini tebrik ediyorum dedi. Başarılı bir dönem geçireceklerini inandıklarını ifade eden Mustafa Genç, Amacımız Sivil Toplum Kuruluşları olarak şehrimizin yararına olan projeler ‘de işbirliği içinde hareket ederek, Sakarya’mıza hizmet etmektir dedi.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar; Başkan Mustafa Genç ve Yönetimine yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sakarya Ticaret Borsası ile ortak çalışmalar’ da işbirliği içinde hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Sakarya Ticaret Borsasından ATSO Ya Hayırlı Olsun Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir