Sakarya Valisi H.Avni Coş Akyazı Sanayi Sitesi Ve Yeni SGK Binasında İncelemelerde Bulundu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş bugün  İlçemiz Akyazı’da İdi.

Akyazı Sanayi Kooperatifinin davetlisi olarak ilçemize gelen Vali Coş Sanayide düzenlenen kahvaltıya iştirak ederken sanayi esnafının sorunları ile bire bir ilgilendi ve Kaymakam Kalaylı ile Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bu sorunları paylaştı.Daha sonra İlçemizde yapımı tamamlanan ve hizmete giren Yeni SGK Hizmet binasına ziyarette bulunan Vali Coş kurum personelleri ile tanıştı ve işleyiş hakkında bilgiler aldıktan sonra ilçemizden ayrıldı.

Akyazı Sanayi Kooperatifi başkanı Ö.Çetin Sarı Vali Coş’un ziyareti ile alakalı yaptığı değerlendirmede sanayi sitemizin içerisinde yer alan işletmelerin gerek fiziki gerekse hukuki sorunlarını sayın valimizle paylaştık ve beklentilerimizi kendisine ilettik.Sayın valimiz bizim bu davetimizi kırmayarak yanımızda yer alması beni ve kurumumuzu ziyadesi ile memnun etmiştir,kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz bizi kırmadı ve teşrifleri ile onurlandırdı.Sarı ayrıca davetlerine icabet eden Tüm protokol üyelerine ve sanayi eşrafına da teşekkür etti.

 

Sakarya Valisi H.Avni Coş Akyazı Sanayi Sitesi Ve Yeni SGK Binasında İncelemelerde Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. sayın valim kaymakamım br başkaanım hoşgeldiniz akyazıyada kucucek caddesinden gecip bu nasıl yol hani buranın kaldırımı dedinizmi

    Cevapla