Sakarya Vergi Rekortmenlerinde Akyazıdan 2 Kurum Var

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2015 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı. Buna göre Kurumlar vergisi rekortmeni 10 milyon 635 bin 904 TL ile SEDAŞ olurken; gelir vergisi rekortmenleri listesinin ilk sırasındaki isim açıklanmadı.

KURUMLAR VERGİSİNDE AKYAZI’DAN YAZAKİ 3.SIRAYI ALIRKEN,GELİR VERGİSİNDE İSE,ÇİÇEK İÇİN DİĞER BİTKİLERİN YETİŞTİRİLMESİ İŞLETMESİ  SELÇUK ARIN 66.SIRADA YER ALDI.

2015 vergilendirme dönemi gelir vergisi ve kurumlar vergisi Sakarya il geneli ilk 100 sıralaması açıklandı. Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinin zirvesinde 10 milyon 635 bin 904 TL ile SEDAŞ bulunurken, SEDAŞ’ı, Veli Akgün İnşaat ikinci sıradan takip etti.

KURUMLAR VERGİSİ
Sırasıyla kurumlar vergisi rekortmenleri listesinin ilk on firması şöyle sıralandı: SEDAş, Veli Akgün İnşaat, Yazaki, Otokar, AGDAŞ, bilinmeyen, bilinmeyen, ERDGAZ Doğalgaz, Akgün Seramik ve bilinmeyen.

2015 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ
SAKARYA İL GENELİ İLK 100 SIRALAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

GELİR VERGİSİ
Gelir Vergisi rekortmenleri listesinde ise ilk sıradaki isim açıklanmadı. İkinci sırayı 1 milyon 252 bin 303 TL ile Ömer Çetin Nuhoğlu aldı. Üçüncü sıradaki isim de açıklanmadı. Listenin devamı ise şöyle: Nevin Baykut, Zafer Balcı, Tamer Balcı, Şaban Kardeş, bilinmeyen, M.Tolga Ballık, Bilinmeyen

2015 VERGİLENDİRME DÖNEMİ GELİR VERGİSİ
SAKARYA İL GENELİ İLK 100 SIRALAMASI İÇİN TIKLAYINIZ
.

Kaynak Haber Sakarya

Sakarya Vergi Rekortmenlerinde Akyazıdan 2 Kurum Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir