Sakarya’da Dev Kaçak Alkol Operasyonu: 4 Gözaltı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılbaşı öncesi Sakarya’da dev kaçak alkol operasyonu: 4 gözaltı
Sakarya’da yılbaşı öncesinde kaçak/sahte içkiye yönelik polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda; yaklaşık 1 ton etil alkol, 82 adet sahte alkollü içkiyle doldurulmuş şişe, 64 litre el yapımı sahte alkollü içki ve alkol yapımında kullanılan kitler ile çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirilirken konuya ilişkin 4 şüpheli gözaltına alındı.
Yılbaşı öncesi kaçak/sahte alkollü içki sebebi ile hayatını kaybedenlerin sayısı artmaya devam ederken, Sakarya’da polis ekipleri, sahte içki üretip halk sağlığını tehlikeye atanlara geçit vermiyor.

3 İLÇEDE KAÇAK VE SAHTE İÇKİ OPERASYONU
Alınan bilgiye göre, kaçak ve sahte içkilerin piyasaya sürülmesini önlemek için kent genelinde sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ilçede operasyon düzenledi.
Arifiye’de depo olarak, Kaynarca’da imalathane olarak kullanılan 2 ikamet ve Serdivan’da durdurlan 1 araç üzerinde yapılan aramalarda, 924,5 litre etil alkol (Yüzey temizleyici olarak kullanılan sıvı, yaklaşık 1 ton), 507 adet cinsel içerikli jel, 96 adet boş şişe, 82 adet kaçak/sahte alkollü içkiyle doldurulmuş şişe, 64 litre el yapımı kaçak/sahte alkollü içki, 32 adet cinsel içerikli hap, 29 adet alkol yapımında kullanılan kit, 17 paket gümrük kaçağı sigara filtresi, 4 adet cinsel içerikli sprey, 2,5 litre alkol imalinde kullanılan aroma ve 1 adet alkol imalinde kullanılan matkap ele geçirildi.

4 GÖZALTI
Düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçu kapsamında gerekli adli işlemler yapıldı. Şahıslar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.KAYNAK Halk54

Sakarya’da Dev Kaçak Alkol Operasyonu: 4 Gözaltı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir