Sakarya’da Miras Kavgası 3 Ölü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erenler’de kanlı gece
Erenler İlçesinde Kamışlı Mahallesinde miras meselesi yüzünden daha önceden aralarında husumet olan 2 kardeşin çocukları arasında çıkan tartışma sonrasında aynı aileden 3 kişi öldü. Saldırı sonrası kayıplara karışan Yavuz Şanlı ise Jandarma ekiplerince yakalandı.
AMCASINI KAFASINDAN YENGESİNİ KALBİNDEN VURDU

Edinilen bilgilere göre; Aralarında bir süredir mal ve miras tartışması bulunan akrabalardan Gökhan Şanlı ile kuzeni Y. Şanlı köyün girişindeki kahvenin önünde tartıştı. Araya giren köylüler gençleri olay yerinden uzaklaştırdı. Y. Şanlı otomobiliyle Gökhan Şanlı ise traktörle kahvenin önünden ayrıldı. Saffet Şanlı’nın oğlu Gökhan Şanlı ve S. Şanlı’nın oğlu Y. Şanlı arasında yaşanan tartışma köy kahvesinde bulunanlar tarafından ayrılması ardından kuzeni Gökhan Şanlı’yı takip eden Y. Şanlı, yanında getirdiği silahla amcası ve kuzeninin evini bastı. Saldırgan Y. Şanlı, otomobilinden inerek bahçedeki amcası Saffet Şanlı ve yengesi Nuran Şanlı’ya ateş etmeye başladı. Kafasından vurulan Saffet Şanlı kanlar içinde yere yığılırken, Nuran Şanlı’da kalbinden vuruldu. Bu sırada sesi duyarak dışarı çıkan kuzeni Gökhan Şanlı’yı da vuran saldırgan, daha sonra otomobiliyle kayıplara karıştı.
HASTANEDE YAKALANDI

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma geldi. Nuran ve Saffet Şanlı’nın olay yerinde hayatlarını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı Gökhan Şanlı ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gökhan Şanlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yeğeninin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Nuran ve Saffet Şanlı’nın cansız bedeni morga kaldırıldı. Jandarma iki kişiyi öldüren bir kişiyi yaralayan Y. Şanlı yaralı olarak gittiği hastanede yakalandı.
BABASI 1 AY ÖNCE YENGESİNİ AYAĞINDAN VURMUŞ

Öte yandan 5 Mayıs günü Y. Şanlı’nın babası S. Şanlı yine bir miras yüzünden başlayan tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada yengesi Nuran Şanlı’yı silahla ayağından vurmuştu. Gözaltına alınan Saldırgan S. Şanlı çıkarıldığı mahkemece ev hapsine çarptırılmıştı.kaynak:haberlisin.com

Sakarya’da Miras Kavgası 3 Ölü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin