Sakarya’da Ticari Taksilerde Yaş Sınırı Yükseltildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’da ticari taksilerde yaş sınırı yükseltildi!
Sakarya’da bulunan ticari taksilerde UKOME kararı gereğince yaş sınırında değişikliğe gidildi. UKOME’nin kararına göre taksilerde yaş sınırı 5’den 10 yıla çıkarıldı. Böylelikle 0-10 yaş aralığındaki otomobiller de ticari taksi olabilecek.
Sakarya’da ticari taksilere yönelik yeni bir karar alındı.

SAKARYA TAKSİLERİNDE YENİ DÖNEM
Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şakir Feridun Canbaz’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile yaptığı uzun çalışmalar neticesinde esnafa yönelik olarak UKOME’den yeni bir karar çıktı.
YAŞ SINIRI YÜKSELTİLDİ
Karara göre, şehirde T plakalı ticari taksi olarak faaliyet gösteren araçların sisteme yeni giren ve araç yenileme işlemlerinde aranan yaş şartı 5’den 10 yıla çıkarıldı.

ESKİ OTOMOBİLLER TAKSİ OLABİLECEK
Son zamanlarda kurdaki artış nedeniyle otomobil fiyatlarının sürekli yükselmesi sonucu aracını yenileyemeyen esnaf, bundan sonraki süreçte eski otomobillerle ticari taksi olarak hizmet verebilecek.

“ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Konuyla ilgili açıklama yapan Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şakir Feridun Canbaz, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem Yüce ile yapmış olduğumuz uzun çalışmalar neticesinde T plakalı Ticari taksi olarak faaliyet gösteren araçların sisteme yeni giren ve araç yenileme işlemlerinde aranan yaş şartının 5 yaştan 10 yaşa çıkartılması talebimiz UKOME tarafından onaylanmıştır. Esnafımıza hayırlı olmasını dileriz.” ifadelerini kullandı.KAYNAK:HALK54

Sakarya’da Ticari Taksilerde Yaş Sınırı Yükseltildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir