Sakaryalı Milli Sporcular Yemekte Bir Araya Geldiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli sporcular yemekte bir araya geldiler.
Sakarya büyükşehir belediyesi ve Gençlik spor il müdürlüğü tarafından 2017 yılında milli takımda görev almış sporcu ve antrenörlerle yemekli programda bur araya geldiler.

Gençlik ve spor Şehri Sakarya konulu programda sakarya büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel tarafından branşlarında milli olan sporcular ve onları yetiştiren antrenörlerle bir araya gelerek sakarya sporun daha ileriye gidebilmesi, başarılı sporcu sayısının artması için şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra neler yapılabilecekler konuşuldu.

Programa akyazı yi temsilen karate antrenörü Sezai Yolcuoğlu ve 2017 yılında milli takımda görev almış beş sporcu ile programa katıldılar.

Gençlik ve spor Şehri Sakarya konulu programda sakarya büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel tarafından branşlarında milli olan sporcular ve onları yetiştiren antrenörlerle bir araya gelmesi ve bizlerinde orada bulunması motivasyon acısından çok önemli olduğunu belirten karate antrenörü Sezai Yolcuoğlu, her şey akyazı gençliği için durmak yok şampiyon olmaya devam. Sloganı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen yıl milli sporcu sayısını artırmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen belediye başkanı hasan Akcan’a
Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel’e Akyazı ilçe spor müdürü sayın Adem Altun’a halk eğitim müdürü sayın Dursun Ali Yaman’a teşekkür ederim dedi

Sakaryalı Milli Sporcular Yemekte Bir Araya Geldiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir