Sakaryalı Robot Türkiye Şampiyonu Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robot Kulübü, ODTÜ Robot Günlerinde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başar imza attılar.

İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robot Kulübü öğretmen ve öğrencileri, Ortadoğu Teknik Üniversitesi tarafından Ankara’da düzenlenen 12. ODTÜ Robot Günlerinde, Çöp Toplayan Robot kategorisinde “El Biruni” isimli robotla Türkiye Şampiyonu oldu. Yarışmaya; çizgi izleyen, labirent çözen ve çöp toplayan olmak üzere 3 kategoride 5 farklı robot ile katılan Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robot Kulübü öğrencileri çöp toplayan kategorisine damgasını vurdu.

BAŞARININ SAHİBİ
Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümü öğretmeni Coşkun Odabaş; “Yoğun çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Çalışmalarımıza maddi manevi destek olan başta okul müdürümüz Çetin Turhan, bölüm şefimiz Osman Çelik ve tüm Elektrik Elektronik bölümü öğretmenlerine çok teşekkür ederiz. Bu başarının gerçek sahibi azim ve sabırla çalışan kulüp öğrencilerimizdir” dedi. Yarışmalara katılan robot kulübü öğrencileri Onur Sadıker ve Doğuş Muhammed Çetinoğlu, başarılarını coşkuyla kutladılar.

Sakaryalı Robot Türkiye Şampiyonu Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir