Sakaryaspor Kongresi Ertelendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakaryaspor’un olağanüstü kongresinin yapılıp yapılmayacağıyla ilgili karar dün verilerek kurallara uyulması koşuluyla kongreye izin verilmişti. Sakaryaspor’un valilik tarafından izin verilen kongresi korona tedbirleri kapsamında ertelendi.

İZİN VERİLMİŞTİ…

Sakaryaspor’un olağanüstü kongresini kurallara uyulması koşuluyla, Valilik kongreye verdiği izni şöyle duyurmuştu: “Sakarya Spor Kulübü Derneği’nin Sakarya Valiliğine vermiş olduğu 17.11.2020 tarih ve 2020/101 sayılı yazısında “Derneğin 13.11.2020 tarihinde alınan karar gereği, 28.11.2020 tarihinde saat 14:00 de yeni Sakarya Atatürk Stadında seçimli olağanüstü genel kurul kararı alındığı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının aynı yer ve saatte 05.12.2020 tarihinde yapılmasına karar verildiği, alınan seçim kararından dolayı yönetim boşluğunun oluşmaması ve Türkiye Futbol Federasyonu ikinci ligde mücadele eden Sakarya Sporun temsil edilebilmesi adına yapılacak olağan üstü toplantı için gerekli izin verilmesi” talep edilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu yapılacak toplantının açık havada yapılması, maske ve mesafe kurallarına titizlikle riayet edilmesi, görevliler haricinde kimsenin katılmaması ve Bilim Kurulunun önerilerine uyularak yapılmasına belirtilen tedbirlere ilişkin uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi ve mağduriyete neden olunmamasına, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince oy birliği ile karar verilmiştir.”

KONGRE ERTELENDİ

Sakaryaspor’un olağanüstü kongresinin yapılıp yapılmayacağıyla ilgili karar verildi. Valilik kurallara uyulması koşuluyla izin verilen kongre korona tedbirleri kapsamında ertelendi. Başkan Cevat Ekşi, “Şuanlık resmi bir yazı yok. Ancak edindiğimiz bilgi kongrenin yapılmayacağı yönünde” dedi.

Sakaryaspor Kongresi Ertelendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir