1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Sakaryaspordan Gösterişli Galibiyet 0-2

Sakaryaspordan Gösterişli Galibiyet 0-2

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1.Lig’in son haftasında Sakaryaspor, zorlu deplasmanda Kocaelispor’un konuğu oldu. Marmara derbisinde gergin bir atmosferde oynanan maçta Sakaryaspor, ezeli rakibi karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyarak maçı 2-0 kazandı ve adını play-off finaline yazdırdı.
DEL VALLE vVE DİNO ATTI
İkinci yarıya da hızlı başlayan Sakaryaspor, aradığı golü 52’nci dakikada buldu. Soldan gelişen Sakaryaspor atağında Dimitrov’un ceza sahasına kestiği topa Del Valle arka direkte vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Golden sonra maçı kontrolünde tutan ve rakibine pozisyon şansı vermeyen Sakaryaspor’da 88’nci dakikada sahneye bu kez Dino çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Soldan gelişen Sakaryaspor atağında Dimitrov’un ceza sahasına kestiği topa Dino arka direkte vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. (2-0) Kocaelispor’u mükemmel bir futbolla 2-0 yenen Sakaryaspor bu skorla ligi 60 puanla tamamladı ve play-off dinaline adını yazdırdı.

FİNALDEYİZ
Sakaryaspor, Kocaelispor deplasmanından galibiyetle ayrılarak ligi 60 puanla tamamladı. Bu sonuça Sakaryaspor’u play-off maçları öncesinde direkt finale taşımış oldu. Sakaryaspor, 30 Mayıs’ta oynanacak olan play-off finalinde rakibini bekleyecek.

PLAY-OFF TAKVİMİ
TFF’den yapılan açıklamada, 1. Tur maçları 16 Mayıs’ta, 2. Tur maçları 20-24 Mayıs tarihleri arasında ve final mücadelesinin 30 Mayıs tarihinde oynanacağı duyuruldu.

Sakaryaspordan Gösterişli Galibiyet 0-2
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir