Sgk İl Müdürlerinden Muhtar Osman Özdağa Zeytin Dalı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12524235_1158373227527581_5520027154990671798_n

Geçtiğimiz günlerde Akyazı Sgk Müdürlüğünde memure hanım ve Müdür ile yaşadığı talihsiz durum için Tepkisini sosyal medya aracılığı veren ve paylaşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Özdağ bugün gelişen olayları Bimer (Başbakanlık İletişim Merkezi ) ile paylaşmayı planlarken umulmadık anda ve  tesadüfen Sakarya Sgk dan misafirleri geldi.

SGK İl müdürü Nurten Canbasoğlu beraberinde müdür yardımcısı Ekrem Şahbaz ile Cumhuriyet mahallesi muhtarı Osman Özdağı muhtarlık ofisinde ziyaret ettiler ve yaşanan talihsiz olaylardan dolayı üzgün olduklarını ifade ettiler,konu bahse olan kişiler hakkında da daha önceden şikayetler aldıklarını ve tüm bu şikayetleri büsbütün değerlendirmeye kurum olarak aldıklarını söylediler ve Sgk gibi güzide bir kurumumuzun böyle olaylara adının karışmasından üzüntü duyduklarını belirttiler.Muhtar Osman Özdağ da;Kendisine  yapılan bu nazik ziyaretten dolayı memnun kaldığını ve yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduğunu ancak vatandaşla olan ilişkilerde özellikle Sgk gibi bir kurumda çalışan kişilerin daha konuksever ve mütevazi olmaları gerektiğini düşünenlerdenim.Dilerim bu tür tatsız diyaloglar bir daha tekerrür etmez dedi ve İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ve müdür yardımcısı Ekrem Şahbaz beye ilgilerinden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

İşte Osman Özdağ’ın Sosyal Medyada Yaptığı Paylaşım:(24,03,2016)

Bu gün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim!!!
SGK süremin dolmasına istinaden kaymakamlık sosyal işlerden aldığım evrakla Akyazı SGK müdürlüğüne gittim. Öncelikle benimle ilgilenen Osman Atmaca beye teşekkür ederim. Ancak gelişmeler bundan sonra başladı. Beni yetkili bayan dediği kişiye bir hanımefendiye götürdü. Hanım efendi, Ama hanım efendi diyemiyeceğim. Burada konudan ziyade bir memurun bir muhtar veya bir vatandaşla konuşma uslubunu sizlerle paylaşmak istedim. Hanım efendileri tenzih ederek sorduğum sorulara benle dalgamı geçiyorsunuz dedi, Hayır nedenini soruyorum dedim. Muhtarlığınız bitene kadar böyle olacak dedi, Peki ne olacak dedikten sonra muhtarlığı bırakın diyerek ukalalık yapması ise işin en garibi, Fazla muhatap olmadan müdür beyin yanına çıkıp durumu kendisiyle paylaştım. Anlaşılan ben üst kata çıkana kadar onlar haberleşmişler, Sözümü kesip onun cezasını ben veririm demesi üzerine, Siz benimi dinleyeceksiniz yoksa külhan beylik mi yapacaksınız dedim. O zaman ben sizin yanınıza niye geldim? sizde aynısınız deyip kurumdan ayrıldım. Gerekli mercilere şikayetlerimi ileteceğim. Bir vatandaş size gelip yardım istiyorsa yardım edeceksiniz. O birimler vatandaşa hizmet için orada, Birileri için yan gelip yatma yeri, Azarlama posta koyma birimleri değildir.
Kimsenin ekmek davası ile işimiz olmaz. Ancak ekmek davası için orada olanları tenzih ederim. Şiddetle kınıyorum. Yetkilileri göreve davet ediyorum. Gerekli yasal işlemler için başvurumu yaptım, İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..

 

Sgk İl Müdürlerinden Muhtar Osman Özdağa Zeytin Dalı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir