”Siyah Pantolon”Hikayesi İle Herkesi Ağlatan Yazar Kapaklıkaya Akyazıya Geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya Etkili İletişim ve Motivasyon ile Aile içi iletişim konulu konferansları vermek üzere Akyazı’ya geliyor.

Aile bireyleri arasında iletişimi kuvvetlendirmek Genç bireyleri ve öğrencilere ise etkili iletişim ile birlikte motivasyonu sağlamak amacıyla Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında Akyazı’ya gelecek olan Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya 09 Nisan Pazartesi günü Akyazı Kılıçoğlu Düğün salonunda iki farklı konuda konferans verecek.
İlk olarak Lise öğrencileri için büyük önem taşıyan moral ve motivasyon konusunun üzerinde detaylıca durarak eğitim hayatında en çok yapılan yanlışlar ve bunların nasıl giderilebileceği hakkında önemli bilgilerin yer aldığı Etkili İletişim ve Motivasyon konulu konferansı saat 11.00’da ve 14.00’da iki seans halinde verecek olan Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkayabu konferansın ardından Akşam saat 20.00’de Aile fertleri arasında yaşanan iletişim kopuklukları, nedenleri ve çözümlerinin yer aldığı Aile içi iletişim konulu konferansı verecek.
Akyazı Belediyesi’nin Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği konferansa katılım ücretsiz olduğu belirtilirken 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Lise öğrencilerine  Etkili İletişim ve Motivasyon konulu konferans saat 11.00’da ve 14.00’da iki seans halinde Akşam saat 20.00’de ise Aile içi iletişim konulu konferans verilecek.

Eğitimci ve yazar kimliği ile tanınan Alişan Kapaklıkaya TRT Diyanet kanalında katılmış olduğu Yeni Güne Merhaba adlı programda paylaştığı, kardeşi ile başından geçen pantolon hikayesi izleyenleri yasa boğmuşdu. Video kısa sürede tıklanma rekoru kırdı. Kapalıkaya “Sevginizi gösterin sevdiklerinize” mesajı ile tüm dinleyenlere ibret oldu.

Alişan Kapaklıkaya kimdir? Nerede doğmuştur ve kaç yaşındadır? Alişan kapaklıkaya’nın yazmış olduğu eserler nelerdir? Hayatı ve biyografisi…

 Alişan Kapaklıkaya 1962 yılında Eskişehir Sivrihisar’da dünyaya gelmiştir. 4 kardeş olan Kapaklıkaya yoksul bir ailenin evladıydı. Alişan Kapaklıkaya evli ve kanser tedavisi gören bir kızı var.

Alişan Kapaklıkaya 1981 – 1985 yıllarında Marmara Üniversitesinden mezun oldu. 1985 – 2000 yılları arasında Adana Merkez’de bulunan liselerde öğretmenlik yaptı. Aynı zaman da 1987 – 1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. 2000 yılında NLP ile tanıştı. NLP ve eğitimi öğrеnmеk Konusun da uzmаnlık alarak uluslarası аlаnlаrdа çаlışmаlаr yaptı. NLP’nin insan yaşamına getirdiği kaliteyi fark etti.

Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anladı. Öğrendiklerini önce kendi hayatına uyguladı. Etkili olduğunu anlayınca eğitimlere başladı.

30 Nisan 2002–Beliz Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirkеti Mаster Practitionеr Of NLP Eğitimi

28 Temmuz 2002-Hаyаt Acаdemy NLP Practitiоner Eğtimi- Münir Arıkan

Nisan 2003–Emeih Eurоpean&Middle Eastern Institute Of Hypnоsis – RobertSmith

INLPTA The Internаtionаl NLP Trainеrs Associationand NLP Grup – Dr. Wyаtt Woddsmаll ve Robеrt Smith

Alişan Kapaklıkaya’nın eserleri nelerdir?

Sen Hiç Kendini Yaşadın mı?

Bunları Kimseye Anlatmamıştım

Aramızda Kalsın

İçinizdeki Uyuyan Güzeli Uyandır

Sevgi Bahçesinin Bahçıvanı

Yüreğime Dokunan Eller

Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne?

Bizim Çocukluğumuzda Var Yoktu, Yok Vardı…

Yoksul bir ailede dört kardeşten biri olarak dünyaya gelen Alişan Kapaklıkaya, “Bizim çocukluğumuzda var yoktu, yok vardı” sözleriyle çocukluğunda yaşadığı ibret dolu olayı anlattı. Sosyal medyada “Siyah Pantolon” olarak yayılan hikaye ile Kapaklıkaya adeta tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu. Küçük kardeşi Rafet’e babasının durumunun olmaması nedeniyle pantolon alamadığını ve sonrasında yaşananları anlatırken stüdyodaki herkes duygusal anlar yaşadı.

”Siyah Pantolon”Hikayesi İle Herkesi Ağlatan Yazar Kapaklıkaya Akyazıya Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir