Sizin de seranız olsun!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı ilçemizin girişimcilerinden tarım severler için güzel hizmet. Tarım ve Teknoloji alanındaki yenilikçi yaklaşımlarıyla tanının Şükrü Soydan, pandemi döneminde tarımı teşvik için hobi seraları üretimine başladı.

Herkesin kendi sebze meyvesinin önemini vurgulayan Şükrü Soydan, özellikle karantina günlerinde insanlarımızın tarım işleriyle uğraşarak hem evinin ihtiyacını karşılaması hemde stres ortamından çıkıp kişilerin rahatlaması için güzel bir aktivite olduğunu belirtti.

Ürettiği seraların bir ailenin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceğini yazın ve kışında üretim yapılabileceğini söyledi.

“Sebze ve meyve fiyatlarının artması örtü altı sebze ve meyve yetiştiriciliğine olan ilgiyi bir hayli artırdı ve bu talebe bir nebze olsa danışmanlık yapmak istemekteyiz.”

Değişik ebatlarda sera kurulumu yapan girişimci Şükrü Soydan özel isteklere göre de vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz diyerek. Tarım geleceğimiz olduğunu ve Akyazı da bu sektörde kendini gösterebilecek kapasitede olduğunu belirtti.

İlçemiz Harunusta mahallesinde hem ürün üreten hemde seracılık faaliyeti gösteren Şükrü Soydan’a 0542 773 43 19 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Sizin de seranız olsun!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir