Sofuoğlu;Bu Seçim milli varlık ve bütünlüğümüz için hayati önem arz etmektedir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıymetli hemşehrilerim, değerli Akyazılılar

31 Mart Pazer gün yapılacak Mahalli idareler seçimi Türkiyen Milli Varlığı ve bütünlüğü için hayati öneme istikbali için risk atılamayacak kadar önem arz etmektedir. Cumhur ittifak, birlikteliği ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölgesinde dünyada oyun kuran, oyun bozan ve insanlığın barış ve huzuru için etken bir ülke haline gelmiştir. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yaptığı Cumhur ittifakı ile Türk ve Türkiye yüzyılı misyon ile Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türk’ün mührünü cihana vurmak adına önemli atılımlar gerçekleştimistir. Cumhur ittifak, ile yerli ve milli atılımlar ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti Milli Savunma Sanayiinde dışa bağımlılığını yüzde 20’lere kader indirmiştir, Cumhur ittifakı birlikteliği ile Türk ve islam düşmalarının iştahlarına gem vurulmuş, kirli hesapları Sekteye uğratılmış, Müslüman Türk’ün gücü Türk ve islam beldekinde yeniden uyanış ve umuda vesile olmuştur. 14 ve 28 Mayıs’ta umduklarını, elde edemeyenler 31 Matta kirli hedeflerine ulaşmak için var güçleriyle çalışmaktadır. Bu güruhların nihai kirli hedefleri belediye seçimi kazanmak değil, Cumhur ittifakına oy kaybı yaşatarak bağlı oldukları bedbahlar iştahlarını kabartmaktır. Hal böyle iken 31 Mart, Yerel seçimlerin ötesinde milli varlık ve bütünlüğümüz için hayati önem arz etmektedir. Kıymetli hemşehrilerimiz 31 Mart’da bu kirli hesaplara asla geçit vermeyecektir. Milliyetçi -ülkücü hareketin Akyazıdaki adayı bellidir, Çalışkan, üretken, güvenilir kişi ola cumhur ittifakının Akyazı Belediye Başkan adayı Bilal Soykan’dır.
Liderine, davasına ve Teşkilatına bağlı Akyazılı her bir ülküdaşıma gönlüde, duasıda, oyu da Cumhur ittifakının Akyazı Belediye Başkan Adayı da Bilal Soykan’dan yanadır. İnanıyorum ki; 31 Mart Yerel seçimleri Akyazımızda bu kirli hesaplara alet olanların değil, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine inanmış, üretken belediyecilik anlayışına sahip Cumhurun Zaferi ile sonuçlanacaktır.
Bu vesik ile; yaklaşan Ramazan bayramınızı tebrik ediyor 31 Mat Yerel seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm insalıĝa hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Soyhan Sofuoğlu Milliyetçi Hareket partisi Akyazı İlçe başkanı

Sofuoğlu;Bu Seçim milli varlık ve bütünlüğümüz için hayati önem arz etmektedir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir