Sofuoğlu’na Mehmet Görmez’den Akyazı’da Taziye Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Motorsikletçimiz Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Hamza’nın vefat etmesi üzerine taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere Akyazı’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kenan Sofuoğlu’nun Kuzuluk’ta ki evine Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akyazı Müftüsü Mehmet Şenokur ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretine Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur eşlik ettiler.

Bir süredir hastanede yaşam mücadelesini sürdüren minik Hamza’nın vefatından dolayı derin üzüntü duyduğunu, evlat acısının ne denli acı ve biz kullar için ne kadar zor bir sınav olduğunu belirten Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez “ İnşallah vefat eden minik yavrunuz cennette sizler için şefaatçi olur ” diyerek milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’na ve ailesine sabırlar diledi.

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı “Minik yavrumuzun vefatı bizleri derinden üzmüştür. Evlat acısının büyük bir acı Rabbim tekrar yaşatmasın ailenize sabır, ölenlerinize cenabı Allahtan rahmet, sizlere başsağlığı diliyorum ” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Rabbim vefat ederek melek olan minik yavrumuz Hamza’nın anne ve Babası başta olmak üzere eviniz halkına ve tüm yakınlarınıza sabırlar versin zor bir sınav, dayanmak ta zor, Allah inşallah böyle acıları tekrar yaşatmasın ” dedi.

Taziyelerini ileten Görmez, Kenan Sofuoğlu’nun evinde okunan Kuran’ı Kerim’in ardından dua ettikten sonra Kenan Sofuoğlu’na Kuran-ı Kerim hediye etti.

1 (18) 1 (24) 1 (43) 1 (56)

Sofuoğlu’na Mehmet Görmez’den Akyazı’da Taziye Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir