Sofuoğlundan Yılbaşı Kutlamaları İçin Çok Açık Çağrı:Haçlı Zihniyetinin Piyonu Olmayın !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İLÇEMİZDEKİ EĞLENCE MERKEZİ SAHİPLERİNE VE AKYAZILI HEMŞEHRİLERİMIZE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR…

 

Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu  son günlerde yaşanan olaylar sonrası Müslüman Türk milleti ile hiçbir ilgisi bulunmayan Yılbaşı kutlamalarını yapmayalım çağrısı yaptı.

İşte o basın açıklaması

Akyazı Ülkü Ocakları başkanı Soyhan Sofuoğlu Ülke ve millet olarak üniter yapımızın birlik ve beraberliğimizin diş ve iç mihraplar tarafından hedef alındığı sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz su günlerde yaklaşan noel safsatası ne yazık ki tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de kutlama programları hazırlıkları yapılmaktadır.

Son bir ayda 100 un üzerinde şehit verdiğimiz bu zamanda millet olarak bir Hristiyan bayramı olan Noel’i her ne amaçla olursa olsun kutlamak hiçbir Müslümana ve Türk evladına yakışmayacaktır.

Aksine şehitlerimizin ve ecdadımızın kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakki ve haddi yoktur. Bizler elhamdülillah Müslüman Türk evladıyız, dinimiz ve törelerimizle hiçbir alakası olamayan Noel’i ne amaçla olursa olsun kutlamak haçlının yüzünü güldürmek onlara hizmet etmek derecesindedir.

BU SEBEPLE ILCEMIZDEKI TUM EGLENCE ISLETME SAHIPLERINI NOEL AKSAMI HICBIR KUTLAMA PROGRAMI YAPAMAMAYA DAVET EDIYORUZ. KAZANACAKLARI UC BES KURUS ICIN ECDADINA SEHITLERINE SAYGISIZLIK YAPILMAYACAGINI TEMENNI EDIYORUZ.

Bunu yapan yaptıran kim varsa nezdimizde haçlının piyonlarından hiçbir farkı olamayacaktır. Hafızalarımıza kara bir leke olarak kazınacaktır.

Her gün şehit verdiğimiz ve İslam dünyasının sıkıntılı süreçten geçtiği bu günlerde tüm eğlence merkezi işletme sahiplerinin Noel safsatasına çanak tutmayacaklarını umuyoruz.

Bizler Noel babanın değil Dede Korkut’un torunlarıyız….

Akyazı ülkü ocağı başkanı

Soyhan Sofuoğlu

Sofuoğlundan Yılbaşı Kutlamaları İçin Çok Açık Çağrı:Haçlı Zihniyetinin Piyonu Olmayın !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1-Hristiyanların ”Merry Christmas” dedikleri,onlar için kutsal olan kutlamaları bu hafta yapıldı,1 Ocak 2017 tüm dünya için geçerli olan din ayrımı yapılmaksızın öneme sahiptir.Bunu bile bilmeden çıkıp açıklama yapıyorlar.
    2-Yobazlık yol almış gidiyor,yanlış bilgiyle insanları birde açıkça tehdit etmiş,tepkinizi savunmasız insanlara değil,bu işin sorumlularına göstermek lazım ama nerdeeee…

    Cevapla