Soykan AK Parti Belediye Başkanları İstişare Ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22-23-24 Aralık’ta Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenecek ‘AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı başladı.
2023’ün yol haritasının değerlendirileceği, şehirlerdeki projelerin ele alınacağı kampta, Cumhurbaşkanı Erdoğan, il ve ilçe belediye başkanları ile de buluşacak.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın yanı sıra büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce ve İldeki diğer belediye başkanları’da Kızılcahamam kampına katılarak projeleri konularında bilgiler sunacaklar.
804 BELEDİYE BAŞKANI KATILACAK

804 belediye başkanının katılacağı toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Partili belediyelerin çalışmaları ve belediyecilik vizyonu değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanları ile görüşecek, taleplerini dinleyecek. Yerel seçimlerden bugüne kadar hangi projelerin hayata geçirildiği ele alınacağı kampta, Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına, “Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun” mesajı verecek.
BAŞKANLAR PROJELER KONUSUNDA BİLGİ VERECEK

AK Parti Genel Başkan vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu kamp süresince belediye başkanlarına yönelik sunumlar gerçekleştirecek.

Soykan AK Parti Belediye Başkanları İstişare Ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir