SUBÜ Akyazı’da Şampiyon Hemşirelik Bölümü Oldu (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SUBÜ Akyazı’da Şampiyon Hemşirelik Bölümü Oldu

Subü Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu spor kulübü tarafından düzenlenen bölümler arası Voleybol turnuvasında dereceye giren takımlar bugün Akyazı Kapalı spor salonunda oynanan maçlar sonunda belli oldu.

Günün ilk maçı olan 3-4 lük maçında Sağlık Turizmi İşletmeciliği Paramedik bölümünü yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı.Günün son maçı olan ve Ramazan Hacı Eyüboğlu’nun yönettiği Final maçında ise Hemşirelik ile Sağlık Kurumları işletmeciliği karşı karşıya geldiler..

Çekişmeli geçen final maçını Hemşirelik bölümü 3-1 kazanarak bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvada şampiyon oldu.

Turnuvada 4.olan takım Paramedik bölümüne madalyaları ve kupası Akyazı Kızılay İlçe Şube başkanı Mustafa Birincioğlu tarafından takdim edilirken 3.olan Sağlık Turizmi işletmeciliği takımına ise Kupa ve madalyaları Fakülte dekanı ve Myo Müdürü Prof.Dr.Azize Alaylı tarafından verildi.

Turnuvayı 2.tamamlayan Sağlık Kurumları İşletmeciliğine Madalyaları  ve kupasını ise Akyazı Belediye Başkanı Takdim etti.

Bu Yıl ilki düzenlenen Turnuvada şampiyon olan Hemşirelik bölümü takımına Şampiyonluk kupası ve madalyaları Akyazı İlçe Kaymakamı Yakup Güney tarafından verildi.

Kupa töreninin ardından dereceye giren takımlar toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

SUBÜ Akyazı’da Şampiyon Hemşirelik Bölümü Oldu (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir