SUBÜ Personeline Hizmet İçi İlk Yardım Eğitimi Verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SUBÜ İlkyardım Eğitim Merkezi Öğretim Üyeleri tarafından SUBÜ İdari ve Akademik personeline Hizmet içi İlk yardım Eğitimi verilmesi dolayısıyla eğitimde görev alan Öğretim üyelerine Rektör Prof.Dr.Mehmet Sarıbıyık tarafından Teşekkür belgeleri takdim edildi.

Personel Daire Başkanlığı ve Sivil Savunma Uzmanlığı işbirliği ile düzenlenen İlk Yardım Eğitimi  başarıyla tamamlandı. Kurumumuz Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun değerli hocalarının anlatımıyla gerçekleştirilen eğitimler 3 grup halinde 43 personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Katılımcıların gönüllü olarak katıldığı ve “İlk yardım hayat kurtarır.” bilinciyle yoğun ilgi gösterdiği eğitimde teorik bilgilerin yanı sıra birebir yaptırılan uygulamalar ile bilgiler desteklendi.

30.06.2022-08.08.2022 tarihleri arasında İlk Yardım Eğitim Merkezi (İYEM)tarafından Üniversite idari ve akademik personeline verilen hizmet içi ilk yardım eğitimi ile ilgili  SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK tarafından gönderilen teşekkür belgeleri personel daire başkanlığı tarafından eğitmenler Prof. Dr. Cemil ÖRGEV, Doç. Dr. Feride TAŞKIN YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Fatma CEVAHİR, Dr. Öğr. Üyesi Fatma TANRIKULU ve Arş. Gör. Halit ÇELİK’E takdim edildi.

 

 

SUBÜ Personeline Hizmet İçi İlk Yardım Eğitimi Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir