Tiktak Ahmet’e Sağ Kol Kerem Durmuş

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemizi Sakarya Süper Amatörde Temsil edecek olan As Akyazıspor yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde Takımın başına Ahmet Birinci’yi getirerek hoca konusunda önündeki seçeneklerin en olumlusunu ve doğru kararı vererek takımı kendisine teslim etti.

Gelinen bu süreçte takımın topbaşı yapması Ramazan ayı dolayısıyla bayram sonuna sarktı. Bayram sonu takımdaki oyuncular, gelecek olan yeni transferler ve başka takımlarda oynayan Akyazılı futbolculardan oluşacak kadro bir araya gelecek ve kamp kadrosu oluşturulacak. Ekibimizi yüksek bir ihtimalle bir haftalık Karasu Kampının beklediği duyuruldu. Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz teknik direktör Ahmet Birinci de “Bu kamp hem tanışma hem kaynaşma, moral motivasyon ve hazırlık aşamasına iyi bir giriş yapmak adına bizim için önemli bir hareket olacak.” yorumunu yaptı
Hedefe varma noktasında tüm teknik ekibe ve sporculara ilçe halkının tümüyle maddi manevi desteğinin yoğunlaşarak artmasını temenni eden Birinci; “Koyduğumuz hedef doğrultusunda hem teknik olarak hem de hoca-futbolcu-yönetim arasında köprü vazifesi görecek, idman verecek ve benim sağ kolum olacak Kerem Durmuş kardeşimiz de bundan sonra aramızda olacak, bu kararımızda As Akyazıspor’umuza hayırlı olsun” dedi.

Akyazı Havadis ailesi ve spor severler olarak As Akyazıspor’a ve size çıktığınız bu zorlu yolda başarılar diliyoruz. Hoşgeldiniz Ahmet Birinci, Hoşgeldiniz Kerem Durmuş.

Tiktak Ahmet’e Sağ Kol Kerem Durmuş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 10 Temmuz 2015, 11:15

    Hayırlı olsun kerem durmamış abi sen tam tıklama ya devam:)

    Cevapla